Reportage & Artiklar

Höst på Zetas finsmakarens trädgård

Höst är något som vi alla tar till oss på olika sätt! Vissa njuter i massor, andra bara fryser och minns frustrerande sommarens varma dagar! För mig är höst en tid av återhämtning, reflektion över var jag är på väg och vad jag har uträttat.
Det är matmässigt en rik period med inspiration i topp! Dova färger och man spenderar gärna flera timmar i köket.

Höst betyder besök på olika marknader

Jag och min syrra besökte bl.a Zetas Finsmakarens Trädgård och deras höstmarknad den 1 oktober. Visst det är svårt att parkera bilen och det är till bredden fyllt av folk. Men jag älskar allt på Zetas Trädgård och det är svårt att gå tomhänt därifrån. Vädret var dessutom helt perfekt!

host

Bl.a så kunde man köpa Victoria Skoglunds senaste bok; Min Trädgård vid sjön

host

Flera utställare som sålde matiga varor och annat som hör marknader till

host

Krukor och växter på rad

host

Kål i massor som stolt reste på sig ur krukorna

host host host

Ingen höst utan Chili och pumpor

host  host  host

Jag köpte med mig hem lite fina grönsaker & nypressade fina rapsoljor. På Zeta kan man även få sig en matbit eller en fika med något gott från deras trädgårds café.

Så det finns flera anledningar att ta sig dit.

Hej så länge// Tina

Lämna en kommentar

Relaterade inlägg